Nora Global Almanya Frankfurt Ofis

19 Haziran 2023 Pazartesi

Avrupa pazarına girişimizi simgeleyen Frankfurt şubemizin 2023 yılında faaliyete geçeceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Kendini mükemmelliğe adamış bir şirket olarak, Avrupa çapında güvenilir, verimli ve profesyonel taşımacılık hizmetleri sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Almanya’nın Frankfurt kentinde stratejik olarak konumlanmış olan şirketimiz benzersiz avantajlar sunmaktadır. Frankfurt önemli bir ekonomik merkezdir ve Avrupa'da merkezi bir

konuma sahiptir.Bu birinci sınıf konum bize Avrupa'nın en büyük havalimanına benzersiz bir erişim sağlayarak çok çeşitli havayolu şirketleriyle hava taşımacılığını sorunsuz bir şekilde koordine etmemize olanak tanıyor. Ayrıca Frankfurt, hem Kuzey-Güney hem de Doğu-Batı Avrupa otoyol güzergahları için önemli bir kavşak görevi görmektedir. Bu stratejik avantaj, çok sayıda karayolu taşımacılığı tedarikçisiyle güçlü ortaklıklar kurmamıza, uygun navlun oranlarını güvence altına almamıza ve müşterilerimiz için zamanında teslimat sağlamamıza olanak tanır.

Nora Global Logistics olarak, kıtayı kapsayan geniş bir ağa sahibiz. İster Tam Kamyon Yükü (FTL), ister Kamyon Yükünden Az (LTL), ister demiryolu veya nehir-barç bağlantıları olsun, Avrupa'nın çeşitli bölgelerine sorunsuz taşıma çözümleri organize etme ve yürütme uzmanlığına sahibiz. Taşıyıcılar, gemi sahipleri ve güvenilir şirketlerle olan köklü ilişkilerimiz acentelerimiz, yükünüzü azami özen ve hassasiyetle ele almamızı sağlıyor. Konteyner taşımacılığı ana odağımız olmaya devam ederken, geleneksel denizcilik alanının ötesinde kapsamlı çözümler sunuyoruz. Dökme yüklerden gabari dışı yüklere kadar, biz çeşitli taşımacılık ihtiyaçlarını yönetmede mükemmeldir. Hizmetlerimiz, yükleme ve boşaltma, nakliye öncesi düzenlemeler, nihai teslimat, bağlama ve branda işlemleri dahil olmak üzere lojistik sürecinin her yönünü kapsamaktadır.

Geleceğe bakarken, Nora Global Lojistik, Almanya başta olmak üzere Avrupa'daki varlığını genişletmeye kararlıdır. Kendini işine adamış ekibimiz, 25 yılı aşkın sektör deneyimiyle değerli iş ortaklarımıza kişiselleştirilmiş ve güvenilir lojistik çözümler sunmaktan gurur duymaktadır.

Sonuç olarak, lojistik ihtiyaçlarınızı verimli ve etkili bir şekilde karşılayacağımıza ve her adımda memnuniyetinizi sağlayacağımıza güvenebilirsiniz. Bu yolculuğa sizinle birlikte çıkmaktan ve Nara Global Lojistiği tanımlayan üstün standartları ve profesyonelliği sergilemekten heyecan duyuyoruz.